Home in Norway! (andreainus)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Home in Norway!

Heii!! 

Nå har jeg vært hjemme i Norge i 2 dager, og kjenner allerede at det er utrolig deilig! Jeg har blandt annet vært med bestevenninen min og hun overnattet igår, i tilleg har jeg sett andre venner i dag og i morgen skal jeg se en av mine bestekompiser! Hjemreiser gikk utrolig godt, det første flyet tok rundt 7-8 timer og sov til sammen hvertfall 2 timer og ellers så jeg på film og bare snakket med de 2 andre norske venninene jeg ble kjent med! 


Ingrid til venstre(hun ble jeg kjent med på Year End Camp), vilde i midten(bodde 15 min fra henne i Mississippi) og har du meg til høyre.


Hehe, vilde fylte året på vei hjem, så da feiret vi med vin på flyet!

Etter de 7-8 timers flyet så ble alle separert for vi skulle til forskjellige steder! Så jeg satt egentlig alene på flyet, men hadde vindus plass og fikk se Norge hahah! Jeg syntes det var utrlig kult for på høyre bilde under så er det en liten plass som heter Lye og der bor bestevenninen min! Og jeg kunne liksom se det fra flyet!

Når jeg kom fram så gikk jeg rett for å hente kofferten min så ut for å møte mamma og mine 2 søstre!


Snapchat all the way haha! Venstre så kan du se jeg akkuratt hadde gråtet litt og til høyre er når vi kom inn og mamma skulle ta et selfie med oss alle!


Litt selfies osv! Var utrolig deiligt og se familien min igjen!! Jeg kan ikke forstå at jeg faktisk er i norge! Jeg har hunget med venner hver dag og blir mer og mer! 


Søsteren og meg!                                                                                            Meg og bestevennina mi!

Før jeg kom hjem så bestemmte jeg og eline oss for å bytte rom! Jeg fikke en dobbelseng til bursdags gave av far og elsker den allerede! Sov utrolig godt i natt!


Har nå en sofa og en flatskjerm noe som er veldig digg! Jeg har foreløpig bare teppe til gardiener haha, har ikke fått kjøpt inn enda! Men det skal vi til, til neste uke! 

Har bare vært kjempe deilig og komme hjem og bare se venner og familie og spise norsk mat! Det var sykt himmelsk å endelig få spise sjikkelig norsk mat igjen!
Jeg vet ikke om det kommer et til innlegg, siden jeg er ferdig med året mitt, men kan hende det plutselig kommer et innlegg! Men uansett håper dere har likt og følge bloggen min, jeg har hatt et amazing år selvom jeg måtte bytte familie! Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk oppleve dette året og har lært så utrolig mye!

-Andrea  • 06.06.2015 kl.15:14
  Det har vært veldig hyggelig å følge bloggen din. Så fint at dere fikk feire bursdagen på flyet, og nå kunne dere uansett ikke bli kastet ut av programmet.

  Lykke til videre med livet.
  08.06.2015 kl.22:42
  Lise Lotte Almenningen: hyggelig at du ville følge bloggen min! Var veldig koselig og få feiret henne!! Tusen takk! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Andrea Bakk Bye

  Hei! Skoleåret 2014/2015 drar jeg på utveksling til USA. Hovedsaklig er denne bloggen for å skrive om min opplevelse og for å oppdatere venner og familie! Men du må gjerne følge meg om du vil. Jeg reiser med Explorius/ICES.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde