De siste dagene mine i Mississippi (andreainus)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

De siste dagene mine i Mississippi

Heisann!!

Har da hatt de siste dagene i Mississippi og for øyeblikket sitte jeg i Washington, D.C. De siste dagene gjorde jeg ikke for masse! Jeg for det meste sa hade til vennene mine og badet og bare var sosial med vertsfamilien min! 


Jeg og Malin spiste på en meksikansk resturang på tirsdagen tror jeg! Var veldig godt og var gøy og henge med henne før hun reiste til D.C! Jeg så henne i går (søndag) når jeg ankom D.C og fikk henge med henne litt og hun reiste til Norge i dag! 


Laget grøt også før jeg reiste hjem, for måtte lage det en dag haha, hadde endel poser igjen! Jeg var også på en siste shopping! Shoppa ikke akkuratt masse men ja haha.


Kjøpte et par bobs for de var på salg og et par lave converse! Og noen sokker som passer til disse type sko.

På lørdag så kom Victoria over til meg for å henge med meg før jeg reiste til D.C! Vi badet endel i bassenget og pussle litt og så på film! Veldig kosleig og avslappende dag.


Puzzlng og bare vsøsknen som fighter litt! Hahah kommer til og savne dem utrolig mye!


Kommer til og savne hundene også!


Vbror sendte denne 2 dager før jeg reiste og vsøs dagen jeg reiste! Hun sendte den når jeg var på flyet! Kommer til å savne dem!

-Andrea • 02.06.2015 kl.05:41
  Virker som en bra avslutning på året ditt:) lykke til med å komme hjem!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Andrea Bakk Bye

  Hei! Skoleåret 2014/2015 drar jeg på utveksling til USA. Hovedsaklig er denne bloggen for å skrive om min opplevelse og for å oppdatere venner og familie! Men du må gjerne følge meg om du vil. Jeg reiser med Explorius/ICES.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde